Agentur

Art of make up school som är en sminkskola i Stockholm har med sina snart 20 år i branschen ett otroligt stort och värdefullt nätverk av alltifrån färska nyutbildade make up artister till mycket erfarna och duktiga make up artister i Stockholm och ute i landet som arbetat i 15-20 år. Art of make up school fungerar även som en agentur för våra lärare, tidigare elever och duktiga kollegor. Vi erbjuder både professionella Make up artister, Maskörer och Hårstylister till alla företag och privatpersoner som är ute efter ett riktigt duktigt team med make up artister.

 

I och med vårt breda och stora nätverk i Stockholm och  i landet kan vi alltid erbjuda den perfekta skräddarsydda lösningen för varje önskemål och jobb och kommer alltid med ett väl sammansvetsat och proffsigt team eller en väl förberedd och insatt kreativ make up artist till varje jobb. För att nämna några av våra kunder kan här anges ett axplock:

 

Idol

Cirkus Cirkör

Odd Molly

Anna Bonnevier

Meter

Swedish Frames

PRO-Foto

Baranga Film

Breaking News

Creative Meetings

JJP Events

Eventum

Entourage productions

Absolut Vodka

Coca-Cola

Lyreco

SVT Drama

SVT gokväll

TV4

TV3

Du är vad du äter

Junibacken

McDonalds

Danshögskolan

 

Priser och förfrågningar:

Hur mycket det kostar att boka en  make up artist eller hårstylist eller ett team av make up artister beror lite på vad det är för typ av jobb, hur lång arbetsdag och erfarenheten på make up artisterna.  Lättast är att maila till oss eller ringa för att få en offert på er förfrågan och prata med Cecilia:

070-852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

 

Bare Minerals    

 

Kryolan

makeupstore   peggysage  Grimas