Välkmmen på Mingel med nyårsinspiration och Pensellansering!

Välkommen att inspireras till en färgsprakande fest make up till julen och en glittrande nyårs make up hos oss! 

Du och en vän är hjärtligt välkomna på vårt mingel den 22/11 kl. 19.00-21.00! Vi bjuder på lite dricka och tillugg och börjar med lite mingel, där vi visar och demar våra nya penslar! Vi har precis lanserat våra alldeles egna högkvalitativa handgjorda penslar från Israel. De håller en fantatisk kvalitet och hållbarhet och är special designade av och för oss. 

 

Vi kommer att visa och demonstrera våra penslar och ge er härliga inspirations make uper inför julens härliga julfester och en glittrande och glamourös nyårsafton! Vi kommer under kvällen självklart att ha många fina erbjudanden på våra penslar, penselkit och även på vårt grymma mineralmärke Palina som har fantastiska make up produkter av hög kvalitet som är väldigt hudvänliga då det är ett svenskt  mineralmärke!. Ni kan även shoppa svcenska hårprodukter från waterclouds under kvällen, till special pris! Så får ni passa på att se våra nya fina lokaler i solna också!

 

Så välkomna på vårt mingel 22/11 och ta med en väninna. Skicka gärna ett mail till oss på cecilia@artofmakeupschool.com  så vi får en föraning hur många som kommer. 08-6686307

Minglet är helt kostnadsfritt! 

välkomna till oss på Art of make up school 

Gustav III Boulevard  8 i Solna

5 minuter från Solna pendeltågsstation, buss eller tvärbana.