PRO utbildningar inom Prosthetics

Missa inte starten för våra PRO Prosthetics utbildningar!!

 

Nu har vi tagit steget och organiserat om en hel del i vårat kursutbud och utbidlningar! 

Vi har valt att specialisera oss och djupdyka inom Proshtetics, special F/X och Teeth making. Vi har under alla år varit fördjupade och experter inom området, som enda skola i Sverige! Men nu har vi tagit steget längre och gjort om våra utbildningar och kurser inom Prosthetics och special F/X i sverige. 

Detta är en perfekta utbildningen för dig som redan är make up artist, håller på med cosplay, eller är attributmakare och vill vidareutbilda dig. Du behöver en hel den grundkunskaper innan kurser, varför vi gärna tar en kortare intervju med dig när du söker vår PRO Advanced utbildning i Prosthetics.

Vi är den enda skolan i Sverige som erbjuder Basic och Advanced PRO utbildningar inom Prosthetics och Teethmaking. Vi kommer nu att öppna upp tillfällen för att anmäla sig till denna exklusiva kurs under hösten. Du anmäler dig till utbidlninge genom att maila dina uppgifter och ditt intresse till oss på info@artofmakeupschool.com så hör vi av oss till dig med information och antagningskriterier. Vår utbidlning inom prosthetics kan du välja att gå i två delar. Först erbjuder vi en basic utbildning på 2 veckor inom Prosthetic, som du måste gå innan du kan gå vår PRO Advanced utbildning. Eller att du har motsvarande kunskaper sen tidigare. Detta kommer vår PRO utbildning att innehålla: 

-Avgjutning av öron

-Avancerad skulpteringsteknik

-Flatmoulds av olika delar

-Scrapeover med silikon

-Scrapeover med Gelantin

-Gjutning i kallskum

-Gjutning av formar i gips

-Gjutning av formar i Silikon

-Gjutning av smådelar med Gelantin

-Föråldrings Prosthetics, med olika delar

-Teethmaking

-Tänder och horn integration i Prosthetics

-Applicering och insminkning av Prosthetics

-Paintjob med airbrush

-Prepaint av lösa delar

-Paintjobb med Alkoholbaserade färger

-Flicking metoden

-Måla tänder

 

Detta är en intensiv kurs som går raskt fram i tempo, varför du behöver ha en del förkunskaper för att hänga med i tempot. Vi rekommender att du går vår Basic kurs på 2 veckor innan du går PRO kursen, den ligger precis innan, så du kan välja att gå båda kurserna efter varandra hos oss. 

 

Välkommen att utvecklas och fördjupa dig med spetskompetens och kunna erbjud det som inte många make up artister i Sverige kan erbjuda - Prosthetics Make up artist!

Hälsningar

 

Cecilia Lidén 

Rektor